Saturday, June 04, 2005

internauti in romania

Nu este nici un secret pentru nimeni ca romanilor le place internetul si ca in ceea ce priveste IT nu stam deloc rau.Avem multi oameni talentati si in general exista un numar mare de oameni care sunt pasionati de acest domeniu.
Ceea ce nu inteleg eu este cum se face ca nu exista portaluri /site-uri destinate comunitatii IT.
Si nu ma refer aici la site-uri ca vand componente de calculatoare ,ca de astea avem destule.
Ma refer la site-uri care au ca scop crearea unei comunitati in care membrii sa poata sa participe la discutii, sa publice articole, sa schimbe pareri , bucati de cod, tutoriale e.t.c in genul www.codeguru.com sau altora asemenea lui.

swiching to romanian

Am stat mult si m-am gandit de ce naiba scriu eu pe blogul asta in engleza?
Nu am avut niciodata intentia de a face din acest blog unul popular, mai ales la nivel international,ca urmare nu are nici un sens sa scriu in engleza.
In plus am sa scot de pe pagina google ads pentru ca oricum nu da nimeni click pe ele, si nu prea vad ce sens are sa fac reclama la google degeaba.

future plans

I plan to revise my online presence so I’m glad to announce that I’ll update more frequently this blog ,also the post will be more personal and less technical , because I’ll put the technical stuff on the brand new website I’m going to launch.